➸ 8 snabba om mig!

 

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Jag är en väldigt ödmjuk människa, älskar att hjälpa till där det behövs och sen är jag faktiskt riktigt rolig att hänga med! Ha!

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Jag kan nog ses lite som något av en besserwisser då och då. Mitt kontrollbehov är heller inget roligt inte mitt sockersug heller.

Vad är du rädd för: Sjukdomar och olyckor som berör mina nära och kära.

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Jag tror att mitt självförtroende och min självkänsla är få förunnat, så att jag lyckats jobba fram det är jag riktigt nöjd med. Utseendemässigt så är det nog mina ögon!

Vad var du rädd för när du var liten: Allt, haha! Verkligen allt som finns i hela världen!

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Jag minns att jag ville bli Astrid Lindgren när jag var liten, inte så mycket fokus på skrivandet, utan jag ville bli henne. Bara.

Någon du ser upp till: Min absoluta förebil är min mamma, det har det alltid varit och kommer nog alltid att vara. Hon är helt enkelt oslagbar och helt fantastisk! ♥︎

Vad finns alltid i din handväska: Massor, sånt som jag inte ens vet är där. Men det viktigaste för mig är; mobil, plånbok, nycklar, lipsyl och handsprit.

smil