Promenix

Hellu. Jag sitter och väntar på att Henna ska komma förbi och plocka upp  mig på en promenix. Hon ville ha med mig för att bära flyttkartonger som hon ska köpa. Hon skulle köpa in ett helt gäng så hon orkade inte bära dom själv. Hon är nämligen en av the lucky ones som lyckats fått lägenhet så hon ska flytta om typ 3 veckor. Jag är så himla glad för hennes skull! Det får en att minnas tillbaka när man själv flyttade hemifrån. Det var inte så länge sen i och för sig, bara 2 ½ år sen men ändå! Känns som om att det har gått mycket längre tid sedan dess.

Hon har lyckats få tag på en hyresrätt, men inte av Stockholms bostäder utan av Akelius. Jag tycker lägenheten är snordyr men hon säger att hon betalar hellre en liten större summa pengar än att stanna kvar hemma hos sina föräldrar. Hon är liksom 23 år så hon orkar inte bo kvar där längre. Jag förstår henne, det är dags att växa upp nu. Börja ta hand om sig själv och få ett hem som är ens alldeles egna.

Aja, hon borde vara här alldeles strax så jag ska väl börja dra på mig jacka och skor. Kan inte våren bara komma snart så man kan få börja skala av sig lite kläder??? Känner mig som en Michelingubbe!!

michelin

This entry was posted in Moi by .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *