Follow the frog

Follow the frog!

När jag ser på den här videon så blir jag lite inspirerad. Jag har aldrig vart speciellt insatt i naturen eller miljön och jag har aldrig valt att handla ekologiskt och sånt där men nu är det en sak jag kommer att göra – Follow the frog! Haha känns coolt, lite som ett ledord.

Har förresten fått många värdefulla tips till Daniel när det kommer till att sälja fakturor. Jag har frågat runt i vänskapskretsar om ovänskapskretsar för att hitta det bästa företaget att sälja dem till och jag har fått massa svar, tack för det. Tydligen är marknaden större än vad jag först trodde men har gått efter rösterna och Fakturum var det företaget som fick flest röster. Ska ta med den här informationen till Daniel när jag åker dit senare i eftermiddag. Han kommer bli störtglad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *