April april

Jäklar, kan ni förstå att det redan är april? Det är (enligt mig i alla fall) den första vårmånaden! Wohooo jag hoppas det blir en riktigt varm och fin april det här året. Vädret hittills har ju vart lite upp och ner men förhoppningsvis stabiliserar det sig nu. Kom igen Sverige!

Är det någon som har lurats idag? Jag hade tänkt luras fram tills att jag var grundlurad själv av min egen mor. Då var det inte kul längre haha.

Hon ringde egentligen för att få hjälp med att hämta en soffa på fredag. Hon har precis köpt en ny soffa hem och behövde hjälp av lilla mig. Jag har aldrig kört med släpvagn så jag sa först nej men hon sa att den är helt försäkrad och att det är ingen fara. Så på fredag ska jag förlora min släpvagnsoskuld och köra avståndet Värmdö – Sickla. Spännande!

Här bjuckar jag på aprilskämtet nylonstrumpan. Enjoy och luras på idag, men låt mig vara ifred!

This entry was posted in Moi by .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *