Fegisen i mig

God måndag. Eller jag menar, god dag haha!

Måndag idag och jag sitter på kontoret och väntar på nästa uppgift. Är man snabb så är man. Jag tänkte att jag skulle kika in här och meddela er hur det gick med släpvagnen i fredags. Det finns egentligen bara ett ord som beskriver upplevelsen och det är: KATASTROF.

Jag försökte men jag grejade det inte! När vi kommit en bit på vägen kände jag bara att det här går inte. Det är helt jäkla omöjligt! Att köra rakt fram och så var inga problem, det kan nog vilken idiot som helst klara, men att svänga och backa och hålla på fick det att vända sig i magen på mig. Så vi var tvungna att stanna vid vägrenen och ringa till pappa. Han var tvungen att lämna jobbet tidigare för att komma och hjälpa oss. Men vilken förbannad tur att vi har pappa ändå!

Han körde bil + släp till butiken och jag körde hans bil bakom och skämdes som ett djur. När vi lastade soffan såg vi hur stor den var och hade inte pappa vart med så hade vi faktiskt inte klarat av att lasta soffan, än mindre hade jag klarat av att köra hem med den där stora klumpen i bak. Nej fy tusan! Jag följde i alla fall med dom hem och monterade ihop den och det vart verkligen skitsnyggt, den passar så himla bra hos dom!

soffan

På kvällen åkte jag hem till Ida och kollade film, det var mysigt. På lördagen tog jag en ordentlig sovmorgon och på kvällen gick vi ut. Det var så sjukt kul, jag dansade tills svetten rann. Solidaritet for life! Gårdagen vart en riktig slappardag med pizza, storstädning och en lååååång dusch.

Vad har ni gjort i helgen?

This entry was posted in Moi by .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *