Kan man få sommar snart?

Jag längtar verkligen till sommaren! Så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Jag har suttit och kollat runt på nätet efter vad tusan jag ska göra, om jag ska åka någonstans eller så men kan inte riktigt bestämma mig. Ramlade in på en blogg om en man som har gjort en jättelång italienresa och jag måste säga att det låter riktigt lockande att ta ut alla 5 veckors semester på en gång och bara åka någonstans, typ Italien, och åka omkring där och bara träffa massa nya människor.

Jag har i och för sig aldrig vart där så att spendera 5 veckor där på raken kanske är lite väl att ta i. Eller vad tror ni som har vart där?

lettersVad som står på tapeten ikväll är i alla fall skrivet – jag, Ida, Henna, två flaskor vin, en påse chips (lättsaltat såklart med Ranchdip) och filmen Letters to Juliet. En sådär lite underbar tisdag med mina tjejer! Love it!

Läste ni förresten att Amanda Seyfried (som spelar i Letters to Juliet) har sagt att hon älskar sexscener? Haha coolt, jag tycker hon är riktigt cool. Jag gillar henne.

This entry was posted in Moi by .

En reaktion på “Kan man få sommar snart?

  1. Pingback: I know I can count on you | Samla Mammas Manna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *