Ny månad – nytt tema

Heej.. Nu är det ta mig tusan maj. Vår på riktigt och sommaren är på ingång. Eller ja – man kunde ju nästan tro att det är mars eller något annat löjligt med tanke på all SNÖ som har fallit under helgen. Vad är det för dumheter?? Vem vill ha snö i maj?

Jag har ändrat mitt tema här på bloggen så att det ska bli lättare att se – vad tycker ni? Jag tänkte att det ser lite mer överskådligt och snyggt ut! 😀

körsbär

Aja blommorna har i alla fall börjat blomma och jag är gladare än någonsin. Har vart i Kungsträdgården och kollat på körsbärsträden innan dom blommat klart och jisses vad fint det är! Alldeles rosa och livfullt. I Kungsträdgården finns det absolut ingen bättre tidpunkt att vara än precis just nu. Det fick mig att faktiskt vilja ta tag i röran jag har i min trädgård och köpa nya blommor. Så tror att jag ska åka till Blomsterlandet nästa helg och kanske införskaffa mig lite nya blommor och sånt. Problemet är ju bara att jag glömmer ju alltid att hålla dem vid liv. Lyckas i en månad kanske då det är nyhetens behag och sen glömmer jag dom. Så då törstar dom ihjäl och jag får dåligt samvete. Men jag ska testa. Möbler i trädgården ska jag också ha. Men det köper jag inte på Blomsterlandet. Tror jag ska köpa dom på nätet, det är alltid billigast så.

Gud nu börjar tankarna flyga iväg. Nu vill jag även ha en studsmatta och en vattenspridare att hoppa i. Men det kan man ju inte göra när man är vuxen… Måste verkligen hitta en snygg karl att föröka mig med så att jag kan göra alla roliga barngrejer igen! Eller är det lite långsökt kanske? Aja spela roll, nu är det maj och snart sommar! Då blir jag alltid såhär! Puss och kram!

This entry was posted in Moi by .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *