I know I can count on you

Cissi – det här inlägget är till dig. För att du är en av mina bästa vänner och en av de bästa jag vet. Vi har gått igenom så mycket tillsammans och jag vet att vi har många långa år kvar tillsammans. Och då menar jag många!

200412179-001

Jag är så glad över att kunna skriva här att vi ska åka på en roadtrip genom Sverige i sommar. Det ska bli så förbannat jävla kul! Vi säger alltid det att det är lika bra att göra saker nu för sen kanske vi skaffar förhållande och inte vill vara borta från våra karlar i flera veckor i sträck. Ja ni vet hur det kan bli.

Vi ska mötas hos henne på lördag och gå igenom närmare detaljer, vi tänkte åka i juli så det är inte såå långt kvar. Vi ska skriva en resplan och lite packplaner och sånt hade vi tänkt. Jag vill bestämt åka till Tylösand och jag är helt övertygad om att hon vill det också. Då blir det kalas utan dess like! Jag ska kolla efter lite nödvändiga billiga reservdelar som kan vara bra att ha med sig när man åker iväg sådär. Ska kolla med pappa vad han tycker. Ett extradäck måste man ju ha, men det har man ju nästan alltid med sig. I alla fall om man åker iväg så pass långt. Sen kanske andra grejen men jag är så urkass på det här med bilar så det är bättre att jag pratar med pappa och skriver upp vad han säger. Mycket bättre.

Har ni gjort några planer för i sommar? Jag hade egentligen tänkt att åka utomlands, jag pratade ju om Italien. Men det blir nog inte så. Det blir bättre med en hejdundrande roadtrip istället! FAN vad kul vi ska ha!

This entry was posted in Moi by .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *