Dan före dan före dopparedan

Jul om 2 dagar, ska bli skoj! Jag är klar med alla julklappar inklusive de julklappar jag måste köpa till julklappsspelet vi ska köra vilket känns som en otrolig lättnad. Hatar att ha det till sista dagarna, vilket jag alltid brukar ha. Men inte i år inte, nu är jag klar!

Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig på julafton. Tänkte nog ta min vita blus men skulle vilja ha mina vinröda byxor men grejen är att jag inte riktigt får plats i dem. Pinsamt? Ja sjukt! Jag har försökt att gå ner i vikt (ish) men inte lyckats. Förmodligen för att jag ish har försökt att gå ner i vikt och dels för att jag ansträngt mig sedan förra veckan. Bara. Så det har inte riktigt funkat. Jag får ju liksom på mig dem men jag vet att jag ska sitta ner mycket och att vi ska äta så det känns dumt att riskera. Jaja, vi får se. Annars får jag väl dra på mig mjukisar. Känns som den där scenen från Mean girls:

This entry was posted in Moi by .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *