Bästa julen!

Bästa julen ever! Ni kan aldrig ANA vad jag fick! JAG FICK EN NY BIL! Inte en sprillans sprillans ny förstås men en ny bil!!!!! Mina föräldrar hade förstått att jag var trött på att evigt leta efter billiga reservdelar så de skrapade ihop med heeela familjen (och inkluderade min födelsedagspresent) och gav mig en bil. Jag kan fortfarande inte fatta det! Så sjukt jävla overkligt! JAG ÄR SÅ TACKSAM! Tack tack tack!

pressie

Så om den här bilen någonsin skulle gå sönder vet jag i alla fall precis var jag ska leta efter reservdelar till bra pris men jag behöver inte stressa med det.

Jag är bara lite ledsen för min bror blev osams med mamma. Han fick pengar till en resa han planerar till Australien men han blev så arg på mamma för att jag fick en bil och han inte fick biljetten. Jag tycker han är så otacksam att jag blir gråtfärdig men vad ska man göra?

Men i det stora hela, förutom min bror, var det en riktigt trevlig julafton!

Hur var er jul? Fick ni något fint?

This entry was posted in Moi by .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *