Snabel snabel

ÅÅååååhhh jag har haft sån otur både idag och igår! Det känns som att inget går min väg, allt är bara fel.  Men jag ska försöka sopa det under mattan. Jag har precis kommit hem, har varit på Netonnets butik och köpt en ny dator. Woho!

Har länge kört på min typ 7 år gamla HP-dator som nu är helt slut. Är galet imponerad att den ens höll såhär länge.

Igår valde den i alla fall att ge upp och eftersom att jag inte har någon surfplatta kände jag mig helt handikappad. Så jag tvingade min kära far att komma med mig och handla och kom hem med den här sötnosen:

air

Japp det är en Apple MacBook Air! Så sjukt bra, snygg och.. Bara bäst! Älskar den! Dock så hade jag planerat att köpa en lite billigare dator så att jag skulle kunna använda mina lönepengar men när jag väl stod där så sa pappa att det är mer värt att köpa en Mac om jag vill ha en. Så jag ansökte om ett snabblån när jag var i butiken och det gick tack och lov igenom riktigt fort. Pappa skulle lånat ut men han hade inte med sig sin plånbok, han glömde den hemma. Så kan det vara ibland.

Den är i alla fall värd varenda krona och tack vare att de jag ansökte hos har riktigt bra villkor så gör det ingenting att jag lånade.

ÄR SÅ GLAD!

This entry was posted in Moi by .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *