Semesterlån?

Jag har ju funderat i flera veckor på det här med smslån och faktiskt kollat runt lite på olika sidor och företag som erbjuder tjänsten. Det finns ju väldigt många olika sätt och begrepp för snabblån. Och det är en djungel att hitta ett företag som man känner är bra. Det är ju faktiskt väldigt många som tar lån, vare sig det är blancolån, bolån eller lånar på kredit. Så tabun om smslånen börjar försvinna mer och mer, äntligen. Det är ju också himla löjligt att folk fortfarande ser snabblån som något dåligt. Har man ett vanligt kreditkort så är det ju precis samma sak bara att man inte ser pengarna på kontot, utan betalar i slutet av månaden. Det är alltså ingen skillnad på lån och lån, vare sig de är snabba eller stora. Lån som lån, så länge man läser villkoren så har man ju lika mycket koll och kontroll över ett smslån som med ett bolån. Jag vill ju jättegärna boka in min sommarsemester nu i dagarna men jag väntar fortfarande på mina skattepengar .. jag börjar bli orolig att resorna till bästa priserna faktiskt kommer ta slut innan jag har möjlighet att boka.

Jag ringde mamma och bad om råd, men självklart så hon att jag absolut inte borde. Den generationen tycker ju det mesta som är nytt är fel sätt.. Men jag tänker i alla fall ta ett, tror jag. Eftersom jag får pengarna vilken dag som helst så kan jag ju betala av det snabbare än snabbt. Så i kväll ska jag nog sätta mig ner och hitta den bästa dealen på resa och boende. Ja just det, det är Malta jag vill åka till! Jag har sett så himla fina bilder därifrån men aldrig ens haft tanken att åka dit förut. Jag såg innan att de har nästan 30 grader nu, och det låter ju inte fel alls?!

malta

Hoppas jag hittar något bra hotell bara, har ju inte direkt någon koll på vad som är bra där nere.  Malta verkar ju även vara ett ställe som man kan trivas på om man reser själv, det är ju jätte litet men ändå en himla massa att se. Jag ska vara en riktigt turist tror jag, åka på sightseeing och allt därtill. Hoppas jag hittar en riktigt bra resa, med ett riktigt lyxigt hotell. Ett sånt hotell där man kan få upp frukosten på rummet och slippa gå ner i matsalen precis när man vaknat innan man druckit kaffe!

malta2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *