Vad önskar du dig i julklapp?

Hej allesammans!

Alltså, jag blir så frustrerad över när man frågar vad folk faktiskt vill ha i julklapp och man får sånna omöjliga svar. Min mamma säger: Snälla barn. Hur ska man tolka det? Jag är ju alltid snäll! Haha! Min pappa är desto värre, han sa på fullaste allvar att han önskar sig en ny snygg blandare. Ska jag köpa en blandare till honom i julklapp? En som jag tycker är snygg? För det är nämligen inte detsamma som något som han tycker är snyggt. Kanske skulle man köpa ett presentkort på byggmax eller något till honom? Så får han köpa sin egna jäkla blandare?! 

klapp

Bittert, jag vet, men när man inte själv har något egentlig inspiration så hade det varit härligt med en liten ledtråd eller en putt i rätt riktigt. Ska jag köpa en skrållandocka till mamma? De är ju snälla, och de är barn. Undrar om de fortfarande finns, förresten.. ?

skråll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *