Året är snart slut!

fest

Nu är julfestligheterna över och i morgon kickar vi igång det nya året med en riktig nyårsfest. Vi är ett gäng som ska hem till Milla och laga middag och fira, vid tolvslaget ska vi upp på deras takterass och titta på fyrverkerierna. Det kommer bli så himla kul, det lovar jag! ☆

Efter alla firanden är över så kommer vardagen igång igen, det blir nog en ganska tuff januarimånad, om jag inte räknat fel. Känns som jag kommer ha noll på kontot. Känns inte som en höjdarstart på året, faktiskt. Jag blev tipsad, angående det, av Bella att man ju bara kan låna enkelt och snabbt ifall det krisar på riktigt. Så det kanske får bli något litet tillskott fram tills lönen börjar komma igång i full fart igen. Känns sådär att behöva leva på nudlar hela januari, liksom. Men det är så värt det just nu. Att spendera tillräckligt mycket pengar för att ha det helt underbart när man firar! Hoppas ni också får en underbar kväll i morgon! Puss! ♥︎

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *