När man behöver en knuff!

Godmorgon mina hjärtan!

Hur har ni det? Tänk att det redan har gått 22 dagar av det nya året? Känns som max en vecka. Men så är det ju när man försöker komma in i nya rutiner. Har ni gett er på att förändra något? rutin

Ett av mina nyårslöften är faktiskt att börja gå på coachning för mitt eget välbefinnandes skull. Det var något jag inte visste så mycket om förut, men jag blev faktiskt tipsad om det av Jenny som själv går dit. Det är i alla fall värt ett försök, känner jag, för att liksom utvecklas och känna mig mer tillfreds med mitt liv och allt vad det innebär. Låter detta som något för någon av er?     –här finns lite mer information. Det är så himla motiverande, bara att jag lovade mig själv att faktiskt anstränga mig lite för att verkligen känna mig tillfreds, eller i alla fall veta att jag kan känna mig tillfreds. Richard är helt ombord och stöttar det, vilket också känns bra. Då har jag något att bolla med om det behövs efter jag varit på samtal. Känns så himla bra! ♥︎

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *