Vårens plus och minus!

Hej allesammans! ♡

Åh, vad jag njuter av att solen skiner idag, alltså! Jag jobbar visserligen, men att se ut genom fönstret att solen strålar är ju en riktigt humörhöjare! Jag vaknar liksom till på ett annorlunda sätt. Ett bättre sätt. Mina sinnen vaknar typ ur sitt vinteride, våren är påväg!

vår

Kan man längta mer till våren än jag, alltså? Jag tror inte det! Det spritter i hela kroppen när jag tänker på grönska och blommor! Känner mig som Ronja, vill bara skrika lite! Haha! Något som inte är så himla positivt för vårens ankomst är att Bella kommer flytta från stan. Hon har nämligen träffat en man nere i Skåne som hon nu ska flytta till. I hennes jakt efter en mäklare i Malmö som ordnade jag så hon kom i kontakt med samma företag som min mäklare, min Richard ♥︎ Himla tur att jag har honom när man förlorar vänner till andra städer alltså. Men det går ju så klart att besöka varandra, det är bara det här impulsiva som försvinner. Att kunna fråga en halvtimme innan om vi inte ska ta en AW. Det blir lite svårare nu. Men annars är allting bara positivt och ljust med våren. Så kom nu, våren! Jag väntar ju på dig! ☼

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *