Onsdagstankar!

 

Hej alla underbaringar!

Fy, sören vad jag är glad för min lilla Tindra alltså! Hon har verkligen fått tillvaron att bli så himla mycket bättre. Jag längtar verkligen hem, hela tiden, för att få busa och mysa! Vet ni vad jag redan har lyckats med? Jag har lyckats med att få henne att komma när jag ropar. Vad hon än gör så släpper hon det om jag säger hennes namn. Det är tydligen ovanligt för katter, vad jag har hört av vänner som också har katter. Jag ska försöka träna upp henne med mer sånt, komandon och trick, liksom. Men bara om hon vill! Hon växer dessutom så att det knakar, kan knappt komma ihåg så liten hon var första gången jag fick hålla i henne! ♥︎ rag

Förutom att mitt fokus ligger nästan fullständigt på min lilla lurvis så rullar resten av livet på som det ska, tycker jag. Jag har fått riktigt bra rutiner nu när jag faktiskt har någon att ta hand om. Kommer upp i tid, varje dag, rör på mig och äter bra. Livet känns helt enkelt underbar! ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *