Morgonmyset, alltså! ♡

tindra

Lördag morgon och vi ligger kvar i sängen och myser. Jag har varit uppe och hämtat en kopp kaffe till mig och datorn, men kröp snabbt tillbaka till min lilla bebis. Jag har kollat på gamla bilder på Tindra och ska faktiskt framkalla några och göra ett album, tänkte jag. Det är ju kul att kunna titta på ibland, för hon är ju som mitt barn. Jag får väl också göra bebisböcker? Haha!

Planerna för dagen är inte speciellt många, det regnar just nu så jag hoppas faktiskt att det gör det hela förmiddagen. I kväll ska jag träffa Olivia och Jenny för middag, så då får det gärna sluta regna. Jenny hade tydligen något att berätta som var viktigt, och jag tror att jag kan gissa mig till vad det handlar om. Hur som helst så blir det mysigt att äta middag ute idag, så slipper jag handla under dagen! Vad ska ni göra idag, kära vänner ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *