Om Linnea

ida

Hejsvejs, Linnea här! Jag är en glad och lycklig prick som älskar det oväntade i livet. Jag försöker bjuda på så mycket leenden jag kan och samtidigt så samlar jag på andra människors leende. För det bästa som finns är när man går på gatan och ser en glad och lättsam människa. Det är en sån människa jag också eftersträvar att vara.

Jag jobbar 8 timmar om dagen på ett kontor på Medis och jag trodde till att börja med att jag skulle bli riktigt kortvarig där. Sitta instängd i 8 timmar tillsammans med massa kostymnissar. Nu verkar jag dock ha smält in ganska bra, kostymnissarna har kommit till att bli mina bättre vänner och jag förstår ju själv att om man på utsidan ser ut som en kostymnisse kan man ändå vara en blå smurf på insidan. Som jag till exempel! Och Katja, Charlotte, Fatou, Amir, Christer och Jocke. Ja och resten på kontoret såklart.

Jag tycker i alla fall om att njuta av livets goda saker. Jag tycker om att träna, för det gör mig glad. Jag tycker om att äta kakor, för det gör mig glad. En kopp kaffe dricker jag alltid för att starta min morgon, för det gör mig GLAD. Utan kaffe på morgonen är jag inte glad haha! Jag gillar också att resa och träffa mina vänner och min fantastiska familj, för det gör mig överlycklig!

Bor gör jag söder om Stockholm i en tvåa tillsammans med me, myself and I. Jag var i tankarna på att skaffa en katt men sen kom jag på att jag inte ville det ändå. Jag trivs bra med mitt liv och jag längtar tills jag träffar någon som jag kan dela det med. Forever alone kan vara ett uttryck som beskriver mig. Trots det gråter jag mig inte till sömns. Jag älskar mitt singelliv och att flirta omkring och njuta av vackra människor är ingenting jag gärna skulle vilja byta bort!

Hoppas i alla fall ni vill följa min blogg! Jag kommer försöka göra den så intressant jag kan med inlägg, texter, bilder, citat, musik och annat smått och gott!

Stor kram från Linnea!