Kategoriarkiv: vardag

Nytt leende

bleka tändernaVet inte vad jag har ätit eller om det bara är att jag har blivit uppmärksam på mina tänder först nu. Men jag har verkligen inga vita tänder, de har en otroligt oattraktiv nyans av gult…..

Så frågan jag ställer mig är om de har varit såhär länge och jag har inte tänkt på det eller om det är någonting som jag uppstått nu på senare tid. Jag vet ju att kaffe missfärgar tänderna. Fast jag har svårt att tro att det kommer därifrån, jag menar jag har ju druckit kaffe i åratal utan att tänderna har blivit såhär……

Läste en del om tandblekning man kan göra hemma själv men det lät antingen inte som att det skulle vara bra för tänderna eller väldigt effektivt.

Så nu har jag i alla fall bokat tid hon tandläkaren för tandblekning och jag tackar Frogtail som gör det möjligt för mig att göra det redan nu eftersom de så väldigt satte in pengar på mitt konto direkt 😉

Oförutsedda utgifter…..

… är ibland bra för mig :) Mammas stötdämpare gick sönder i helgen så vi ”barn” har lovat att lägga ihop till en ny som en julklapp. Kanske inte den roligaste julklappen man kan få, men den är i alla fall någonting som hon behöver.

julklapparDet är ju bättre än alla strumpor, chokladkartonger eller vad det nu kan vara vi hittar på till henne för att vi inte kan komma på något annat :) Så nu har jag varit inne och beställt stötdämpare och sånt så hoppas vi på snabb leverans så hon kan börja använda sin bil igen.

Ska ju blir riktigt spännande och se hur vi ska kunna slå in detta till en julklapp 😀 Hon kommer ju klart få den så fort den har kommit men det är ju ändå roligare om den kommer i julklappspapper eller hur? :)

Så ibland är andras elände min julklappsångesträddning. Men antar att inte fler i familjen kommer att ha otur med bilar och dylikt så jag får väl försöka hitta på något vettigt till dem……

 

Min lilla Tindra!

sweet

Tänk att man kan älska något så litet som jag älskar lilla Tindra, alltså! Hon är verkligen som min lilla bebis. Jag har dessutom lyckats få henne att antagligen älska mig också, då hon alltid ska sova på mitt huvud och väcker mig genom att försiktigt slicka på min näsa. Vad gjorde jag innan jag hade henne här hemma, liksom?! Just nu sitter jag med henne i knät och ska precis gå in och köpa bra kattmat, hittade nämligen en hemsida som säljer hennes favoriter, så det blir ju himla bekvämt att slippa gå och konka på det. I kväll kommer Julia hit för att kolla film och kela med Tindra, hon är nästan lika kär i  henne som jag är, haha! Hur mår ni idag? Gör ni något kul? 

Mysig kväll!

aw

Go kväll allihop!

Vilken härlig kväll jag har haft! Vi bestämde oss för att gå ut jag och några kollegor på en afterwork som vi skjutit upp på tok för länge. Det var himla mysigt med ett par glas vin och lite plockmat. Nu är jag så trött så att ögonen nästan går i kors, känner jag. Jag blir alltid det om jag tar ett glas vin på vardagen när jag har varit uppe sedan tuppen. Så jag ska nog bara krypa ner i soffan nu med en kopp te och mysa lite tills jag får lov att hoppa i säng! Hur mår ni?

Morgonmyset, alltså! ♡

tindra

Lördag morgon och vi ligger kvar i sängen och myser. Jag har varit uppe och hämtat en kopp kaffe till mig och datorn, men kröp snabbt tillbaka till min lilla bebis. Jag har kollat på gamla bilder på Tindra och ska faktiskt framkalla några och göra ett album, tänkte jag. Det är ju kul att kunna titta på ibland, för hon är ju som mitt barn. Jag får väl också göra bebisböcker? Haha!

Planerna för dagen är inte speciellt många, det regnar just nu så jag hoppas faktiskt att det gör det hela förmiddagen. I kväll ska jag träffa Olivia och Jenny för middag, så då får det gärna sluta regna. Jenny hade tydligen något att berätta som var viktigt, och jag tror att jag kan gissa mig till vad det handlar om. Hur som helst så blir det mysigt att äta middag ute idag, så slipper jag handla under dagen! Vad ska ni göra idag, kära vänner ?

Äntligen fredag!

happy

Äntligen är det fredag igen och jag börjar faktiskt känna mig piggare och piggare, Den här veckan har ju i övrigt varit otroligt jobbig. Det har varit lite för mycket i skolan med min extremt låga energinivå. I kväll ska jag hålla fredag och dricka drinkar och äta gott med några vänner. Men i morgon börjar allvaret igen. Efter en lång sovmorgon så har jag ett helt berg av rapporter och böcker att läsa som jag skjutit upp i veckan. Dessutom har jag lovat Frida att hjälpa henne med att kolla upp processen med smslån online, hon behöver nämligen laga sin bil och har inte direkt ett jättestort sparkonto. Jag ska kolla upp så hon får de absolut bästa priserna och villkoren. Det finns ju fortfarande småföretag som vill luras, men det finns ju de man faktiskt kan lita på också. Hur ser er helg ut? Jag ser fram emot läsning, godisätning och kaffedrickande. 

Nytillskott hemma!

matta

Hej alla vänner!

Äntligen har jag hittat en ny matta till vardagsrummet. Jag hade nämligen en svart där förut, men sedan jag skaffade Tindra så var det ju sällan den var helsvart. Haha! Så nu har jag köpt en ljusare där det inte syns så fort ett av hennes pälsstrån har trillat av. Skönt! Jag är ju något av en pedantiskt människa, så jag har verkligen inte trivts när jag har fått dammsuga varje dag. Ibland två gånger per dag. Nä, det funkade helt inte alls! För jag vill ju att hon ska vara precis var hon vill vara, så det är bara att anpassa här hemma! Det är ju samma med vissa blommor som man inte får lov att ha för att de är giftiga för katter. Hon har inte börjat bita på växter ännu, men det tror jag nog kommer när hon blir äldre. Kommer bli så himla fint med nya mattan när den kommer! Planerna för helgen är att kanske åka till IKEA och kolla efter lite mer nytt! Kul!

Vad ska ni göra i helgen?